Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدی نسب گفت: امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان، دعایی را توصیه کرده‌اند که باید ورد زبان ما باشد.

حجت الاسلام سید محمد سیدی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار قدس آنلاین با اشاره به اهمیت روزهای پایانی ماه شعبان برای تقویت بعد معنوی فردی و اجتماعی گفت: به طور کلی در ماه شعبان انجام دو عمل سفارش شده است که اگر به انجام آن موفق شویم، نشانه‌ای از آمادگی ما برای ورود به ماه مبارک رمضان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام سیدی نسب افزود: ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الله و ماهی است که خداوند سفره رحمتش را برای مؤمنین بازکرده و بندگان خدا باید برای این میهمانی آماده باشند که دو ماه رجب و شعبان بهترین فرصت را برای حصول این آمادگی فراهم می‌کند. یکی از مهمترین اعمال این دو ماه، زیاد استغفار کردن است تا درونمان از گناهان پاک شود و ظرفیت پذیرش رحمت الهی در ماه مبارک را داشته باشیم.

کارشناس امور دینی توضیح داد: برای اینکه زمین دلمان در بهار رحمت الهی شکوفا باشد، باید پیش از ورود به بهار آن را شخم بزنیم و ناخالصی‌ها را از بین ببریم که یکی از ابزارها برای تحقق این مهم استغفار است. دومین عمل فرستادن صلوات بر پیامبر اکرم(ص) و خاندان مطهر ایشان است. ماه شعبان ماه پیامبر(ص) است و صلوات فرستادن بر ایشان هم ثواب و ارزش برای انسان به همراه دارد و هم اینکه خود نوعی آماده سازی برای ورود به ماه مبارک رمضان است.

وی افزود: مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان، یکی از اعمال ماه شعبان را ذکر صلوات شعبانیه هنگام ظهر برشمرده و مؤمنین با این صلوات بعد معنوی خود را تقویت می‌کنند. در ارتباط با روزهای پایانی ماه شعبان هم امام رضا علیه السلام نیز جمله مشهوری دارند که باید در این شب‌ها و روزها ورد زبان ما باشد و آن جمله این دعاست: "اللهم ان لم تکن تغفر لنا فیما مضی من شعبان فاغفر لنا فیما بقی منه" خدایا اگر در روزهای گذشته ماه شعبان گناهان ما را نبخشیده‌ای، در روزهای باقی مانده ببخش تا برای ورود به ماه مبارک رمضان و جذب رحمت الهی آمادگی داشته باشیم.

حجت الاسلام سیدی نسب افزود: اگر ما در ماه مبارک رمضان دیدیم که نسبت به انجام اعمال توصیه شده در این ماه مبارک مانند خواندن زیاد قرآن، حضور در نماز جماعت، خواندن ادعیه وارده، توجه به همنوعان، شب زنده داری، استفاده از لحظه لحظه این ماه بزرگ و... بی توفیق یا کم توفیق هستیم، علت آن این است که این آمادگی را در خود ایجاد نکرده و طبع سرکش خود را رام نکرده‌ایم.

کارشناس امور دینی در ارتباط با اهمیت زیارت امام رضا(ع) در ایجاد این آمادگی گفت: یکی از بالاترین اعمال، زیارت امام رضا(ع) است؛ حضور برای زیارت امام رضا، هم مسجد است، هم حرم است و هم جمعی از مؤمنین آنجا حضور دارند؛ اینها همه فضیلت است و احتمال توفیق کسب آمادگی را افزایش می‌دهد و  می‌توانیم با استفاده از معنویت حاصل از زیارت این امام همام، زمین دلمان را برای پذیرش باران رحمت الهی در ماه مبارک رمضان از ناخالصی‌ها صاف کنیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زیارت امام رضا ع ماه شعبان ماه رمضان ماه مبارک رمضان روزهای پایانی حجت الاسلام ورود به ماه زیارت امام رحمت الهی ماه شعبان امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است

به گزارش خبرآنلاین ،فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تاکید کرد: طبق ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، آن فرد در مرحله اول یک تا ۵ سال و در مرحله دوم ۵ تا ۱۵ سال ممنوع‌الخروج خواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت:سرهنگ اسماعیل کشمیری ـ فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در همایش توجیهی- آموزشی حج تمتع به زائران توصیه کرد به قوانین کشور عربستان احترام بگذارند و از بردن برخی داروهای گیاهی همچون «شیرین بیان» به سرزمین وحی خودداری کنند.

او اضافه کرد: مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است.

کشمیری با تاکید بر اینکه عربستان قوانین سختگیرانه‌ای درباره مواد مخدر دارد، گفت: ما در گیت‌های فرودگاه، نظارت سختگیرانه‌ای خواهیم داشت و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر را نخواهیم داد.

فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) افزود: طبق ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، آن فرد در مرحله اول یک تا ۵ سال و در مرحله دوم ۵ تا ۱۵ سال ممنوع‌الخروج خواهد شد.

کشمیری همچنین از زائران خواست با نصب سامانه «پلیس من» از مواردی همچون وضعیت مالیاتی خود اطلاع یابند تا به عنوان مثال در زمان خروج از کشور مشکل مالیاتی نداشته باشند.

فرمانده پلیس فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) همچنین به مدیران کاروان‌ها و زائران توصیه کرد مراسم بدرقه را در مساجد و حسینیه‌ها انجام دهند و محدودیت‌های فرودگاهی را در نظر بگیرند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904037

دیگر خبرها

  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد
  • «هشت شب، هشتِ شب» قرار عاشقی با امام هشتم در منطقه ۱۱ اصفهان
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • ورود سامانه بارشی جدید به کردستان
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد